Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Over ons

De Leidsche Luchtvaart Club (LLC) is een actieve modelvliegclub met een rijke historie sinds 1936. Vliegen kan op het voormalig vliegveld Valkenburg en het clubhuis bevindt zich op sportpark Kikkerpolder I (ingang UVS) in Leiden.

Elke woensdagavond vanaf 20:00 is daar de clubavond.
Kijk gerust rond op onze website of kom eens langs!

Lees meer over ons 

8 november jl. heeft Jeroen v/d Berg, voorzitter van Stichting Project Spitfire een zeer interessante en boeiende lezing in ons clubgebouw gegeven over de geschiedenis en de betekenis van de legendarische Spitfire. Hoewel de lezing meer belangstelling had verdient was een mooi aantal leden aanwezig. Zelfs een aantal leden van de MVKV en HLC. Al met al een geïnteresseerd gezelschap wat met aandacht de bevlogen uiteenzetting van Jeroen op de voet volgde. Vele aspecten van de Spiftire en de Battle of Britain werden besproken, ondersteund door mooie beelden. Na een dikke 2 uur moesten we ondanks de vele vragen toch afronden en konden we terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Project Spitfire is een stichting die een vliegende replica van een Spitfire, een Mk 26B, in bezit heeft en daarmee de herinnering aan dit vliegtuig levend houdt. 

https://www.projectspitfire.nl